Barca körde över Stuttgart

Matchen började med chockbeskedet att Zlatan startar matchen på bänken. Ett taktiskt beslut enligt Guardiola, då startelvan med Henry på topp, fungerade ypperligt i matchen mot Valencia. Hur som helst så spelade Barca fantastisk fotboll och rent av förnedrade Stuttgart på hemmaarenan Camp Nou. Innan första halvlek var slut hade hemmalaget lyckats göra 2-0. Första målet var ett klassiskt solo-mål av Messi, som sköt en rökare rakt upp i krysset bakom Lehman. Andra målet gjordes av Pedro, efter en fantastisk framspelning av Messi och Touré. I andra halvlek gjorde Messi mål igen efter en snygg passning av brassen Alves. Zlatan kom in strax därefter och fick stora applåder när han kom in på plan. Det var rörande att se. Svensken lyckades göra en ruskigt snygg assist till Bojan Krkic som fastställde slutresultatet 4-0. Nu väntar kvartsfinalen och vi får hoppas att Zlatan är tillbaka i toppform.