Imax Port Vell

Imax Port Vell

Se på Imax-film med en bild som är 21 meter hög och har en yta på 600 m2. Imax Port Vell spelar upp fascinerande dokumentärer om djur och natur. Vissa av filmerna visas även i 3D och ger realism en ny innebörd.

Det finns något för alla som är intresserade av livet på moder jord

Med 416 platser ger Imax Port Vell en storslagen upplevelse, som är betydligt mer än en vanlig “biograf”. Hit kommer du för att njuta av storslagna dokumentärer som “Deep Sea”, “The Human Body” och “Mummies: Secrets of the Pharaohs”. Det finns något för alla som är intresserade av livet på moder jord.

Förutom Imax- och 3D-teknologin erbjuds också Omnimax. Det är en sfärisk bild som bokstavligen omsluter besökaren. Med sina 900m2 är Omnimax en upplevelse som måste upplevas. Då bilden finns i hela blickomfånget känns det nästan som om man är en aktiv deltagare i filmen.

Ljudet är mäktigt och är på totalt 27 000W. Det inbjuder till “full surround” som ger en härlig ljudupplevelse. Nackdelen för de flesta av oss svenskar är att allt språk är på spanska och katalanska. Men trots det är den visuella delen så mäktig att det helt klart är värt besöket.

Ta dig dit

Adress: Moll d'Espanya, s/n
08039 Barcelona
Tel: 935 251 111
E-post: info@imaxportvell.com
Webbplats: www.imaxportvell.com

» Se filmrepetoar

Karta

{loadposition user_googlemaps}