Barcelona från sjösidan

Om du befinner dig i Barcelona mellan den 5 och 13 november så får du inte missa att gå på Barcelona International Boat Show. Det är den största båtmässan i Spanien och en av de mest betydelsefulla i Europa. I år firar de dessutom 50-årsjubileum.

Barcelona International Boat Show har i 50 år varit en dragningskraft för alla som är intresserade av maritim verksamhet, både professionellt och i det privata. På denna gigantiska båtmässa visar allt från stora fabrikörer av lyxbåtar till mindre och mer jordnära affärsmän upp sina produkter och tjänster. Här kommer du att få lära känna det allra senaste inom teknologi och lösningar som avser båtar, fiske och annan aktivitet som sker på vatten. Som privat besökare har du dessutom möjlighet att testa på en rad olika aktiviteter som utställare anordnar för att illustrera sina nya produkter och lösningar. Dessa aktiviteter inkluderar bland annat fiske- och segelsimulatorer, vilket är underhållande, inte minst för barnen.

Att besöka denna båtmässa kan med andra ord vara ett intressant inslag under ditt besök i Barcelona. Räkna med att se många lyxiga båtar av världsklass, och få en inblick i en värld, där allt som betyder något är det som sker på eller i vatten. Om du också går i planer på att köpa en båt, så kan denna mässa fungera som inspiration och få dig att drömma stort.